Muslimer bliver Jesus-troende i eget land

Pastor M El Masih udgav tidligere i år bogen From Persecution to the Promised Land.

Pastor M El Masih, som har startet hundredvis af kirker i Pakistan, hvor han selv konverterede og blev forfulgt for sin tro, har skrevet en bog om sit liv. I bogen From Persecution to the Promised Land fortæller han, hvordan guddommelig helbredelse og profetiske drømme leder mange muslimer til Kristus.

Pastor M El Masih, som startede organisationen Cry of the Persecuted Church, bor nu i USA sammen med sin familie. I et interview med The Christian Post fortæller han om sit liv i Pakistan, hvor han i mange år studerede Koranen og levede som muslim.

Han voksede op i en kulturkristen familie, men gik som ung over til islam og blev lærer på et islamisk gymnasium.

Blev kristen og forfulgt

Desperation og mangel på fred i hjertet fik El Masih til at opsøge nogle kristne, og han kom selv til tro på Jesus i 1993.

Herefter oplevede han forfølgelse af forskellig art og blev behandlet som en andenrangs borger af det muslimske flertal. På en restaurant kan ikke-kristne medarbejdere fx nægte at servere noget for kristne kunder eller give dem specielle kopper. Dette er stadig situationen for det kristne mindretal i Pakistan.

Selv om islam vokser på verdensplan på grund af høje fødselstal, er der hvert år 6 millioner muslimer, som bliver kristne i de muslimske lande.

El Masih fortæller, at mange muslimer møder det kristne evangelium i deres eget land. Selv om islam vokser på verdensplan – på grund af høje fødselstal – er der hvert år 6 millioner muslimer, som bliver kristne i de muslimske lande.

Mange af de muslimer, som konverterer, har aldrig læst Bibelen eller hørt kristne taler. Derimod kan mange af dem fortælle, at de har oplevet at møde Jesus selv i drømme og visioner.

I sin ny bog taler El Masih om væksten i arbejdet med at prædike og starte nye kirker. Han fortæller også om Guds kraft, som har vist sig utallige gange i form af helbredelser.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Således har El Masih efter bøn i Jesu navn set lamme kvinder rejse sig og begynde at gå. I et andet tilfælde oplevede en næsten blind mand, at Jesus genskabte hans syn på et øjeblik.

Advarer Vesten

Pastoren advarer mod forskellige farer for kristne i hele verden. Blandt disse er forfølgelse fra islamister, som i strid med sandheden har overbevist mange i Vesten om, at islam ikke udgør en trussel.

Samtidig advarer El Masih om de åndelige farer fra dæmoner, trolddom og sataniske kræfter. Der er ikke tale om fantasi, men om virkelighed, fastslår han.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I interviewet med The Christian Post udtalte Masih:
– Der er tre grunde til, at medierne ikke ønsker at sige, at islam er voldelig.

For det første ved folk ikke særlig meget om den muslimske religion, fordi de tror, at de liberale giver dem korrekt information. De ser, at folk som praktiserer islam i Vesten, er rolige og fredelige. Da Muhammed i starten var del af en minoritet, samarbejdede de med andre og viste en fredelig side. Men da de voksede i antal, var der ikke længere ytringsfrihed for folk fra andre religioner.

Hvis islam var en fredens religion, ville det vise sig både i Øst og Vest. Hvis du virkelig læser Koranen, vil du se den sort-hvide lære om en religion, der er imod alle andre, især jøder, kristne og afgudsdyrkere.

For det andet vil folk i Vesten af politiske årsager prøve at være politisk korrekte. Derfor undgår de at tale om religion. Også nogle medievirksomheder, især dem, som er ejet af østlige lande, vil ikke skrive meget om dette kontroversielle emne.


Artiklen fortsætter efter annoncen:For det tredje er der meget frygt med i det, fordi folk hører de muslimske præster true modstandere af deres religion. Derfor vil mange tænke sig længe og grundigt om, før de siger noget imod muslimerne.

Når mange muslimer møder kristendommen gennem visioner, skyldes det i hørj grad, at det er farligt at forkynde evangeliet i ikke-vestlige lande. Men Gud kan nå disse mennesker gennem drømme – og de er mere åbne for tegn og mirakler end vesterlændinge – som hellere vil satse på intellektuel visdom, fastslår El Masih.