Der manglede noget i evolutionsteorien

Jens Peter Lauge Giversen
Daddellunden 1, 1 tv
6700 Esbjerg

I Udfordringen d. 24 ds. var der en artikel om sognepræst Mads Jakob Jakobsen ved Marie Kirke i Sønderborg, som har fået kritik af bl.a. sin biskop for en artikel i det lokale kirkeblad om evolutionsteorien / udviklingslæren. – P.g.a. geografisk afstand har jeg ikke haft mulighed for at læse hans artikel. Men der er noget, jeg genkender: For nogle år siden på VUC havde vi et år noget om evolutionsteorien. Det var meget spændende læsning. Men der manglede noget. Og det dur jo ikke, at der mangler noget i en videnskabelig teori.

Jeg fandt de manglende detaljer i Bibelen og tog dem med i mine notater, så der blev sammenhæng i stedet for huller. – Det er mit håb og min bøn, at der er englevagt omkring Mads Jakob Jakobsen, så han kan stå fast. Men hans biskop har også behov for forbøn. Gerne fra flere.