6 gode idéer til at forkæle din kæreste på Valentinsdag

Valentinsdag fejres på torsdag den 14. februar. Dagen er opkaldt efter en kristen helgen, men er blevet kommercialiseret. Det er dog vigtigere med tid sammen end at give dyre gaver.

Noget personligt, som der er lagt tid og kærlighed i, kan ofte virke mere overbevisende end en dyr gave.

På reklamerne virker det, som om Valentinsdag kun handler om at bruge penge, men her kommer seks gode råd til, hvordan du kan fejre dit forhold på en mere personlig måde.

Lav kortet selv

Selvom du ikke er den mest kreative og kunstneriske person, siger et hjemmelavet kort højt og tydeligt: Jeg elsker dig.

Når du laver dit eget kort, viser du også, at du bruger tid og energi på din ægtefælle. Hvis du ikke magter at være kreativ, så køb et kort og brug energien på at skrive noget vigtigt indeni.

Bag noget lækkert

Hvis din ægtefælle satser på at få noget til den søde tand, og hvem gør ikke det midt i al kulden, så kan der spares penge ved at gå i køkkenet i stedet for at besøge den lokale chokoladeforhandler.

Kageopskrifter er lette at følge og svære at mislykkes med. Desuden får du også selv glæde af bagningen.

Giv massage

Berøring er en utrolig vigtig del af de menneskelige relationer, men vi negligerer det alt for tit.
Op-prioriter det med en massage af din bedre halvdel, og husk at skabe den rette stemning med levende lys, varme og afslappende musik.

Gå en tur

Selvom det kan lyde lidt kedeligt, kunne du gøre mange værre ting end at gå en romantisk tur med din elskede i naturen.

Måske er luften kold, men at bruge tid væk fra hverdagslivets distraktioner er meget mere værdifuldt end en tuttenuttet bamse.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Blomster

Når det kommer til buketter har vi en tendens til at tænke jo større, jo bedre. Men som med mange andre ting i livet kommer du langt med små ting.

Du kunne eventuelt købe en enkelt rose og lægge på hovedpuden, eller vælge at købe en plante, der kan vare et helt år, i stedet for en blomst, der visner.

Stjernetid

Hvad med at overveje at tage ud om aftenen. Ikke kun ud i byen, men ud i naturen under en stjerneklar himmel.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Hvis det er en klar aften, skal du have et hjerte af sten for ikke at blive rørt af himmelens majestætiske stjerner.