Er der videnskabelig baggrund for transkønnethed?

Basis for det gudløse verdensbillede er i høj grad evolutionsteorien.

Spørgsmål:

Vi hører så meget om trans-kønnethed, om børn, unge og voksne, som pludselig får den ide, at de er født med et forkert køn. Er der nogen som helst videnskabelig baggrund for at begynde indgreb med hormoner og operationer?

Svar:

Det korte og meget politisk ukorrekte svar er: nej. En god ven og samarbejdspartner, som er biolog, sagde noget i retning af det her til mig: Disse spørgsmål begynder at trænge sig på i skoler og gymnasier. Set ud fra en biologisk synsvinkel kan jeg på to minutter skyde enhver argumentation ned, når det kommer til disse spørgsmål. Der eksisterer to køn, og bortset fra et mikroskopisk antal undtagelser kan det altid fastslås, om man tilhører det ene eller det andet.

Der er altså tale om et psykologisk og kulturelt fænomen, når vi lige nu ser en eksplosion af tilfælde af kønsforvirring, men det er naturligvis med risiko for at blive stemplet som intolerant, hvis man siger det.

Det sekulære Danmarks ubetingede accept og normalisering af abort, transkønnethed og homoseksualitet, er dybt forankret i evolutionsteorien. Ifølge evolutionsteorien er vi i bund og grund blot dyr, og den altdominerende tro på Darwins teori har derfor indflydelse på, hvordan vi betragter de førnævnte fænomener. Som Dostojevskij sagde: ”uden Gud er alt tilladt”, og netop det gudløse verdensbillede åbner for muligheden for, at abort bare er et spørgsmål om fjernelse af noget uhensigtsmæssigt væv, at køn er noget, man selv kan vælge, og at vielse af homoseksuelle bør være en ret, fordi et ægteskab mellem to af samme køn er lige så normalt som et mellem mand og kvinde.

Det skaber ikke resultater blot at signalere, at man ”ikke kan lide” disse fænomener, fordi de er i konflikt med ens kristne tro; der må videnskabelige facts på bordet. Basis for det gudløse verdensbillede er i høj grad evolutionsteorien, som hævder, at liv er et produkt af blinde udirigerede processer. Kampen skal derfor føres på videnskabelig grund, og igen må her henvises til ID-bevægelsen som det eneste effektive middel til at føre denne kamp.

Der er i Danmark desperat brug for en officiel institution, en kristen tænketank, som kan føre kampen imod de nævnte fænomener og den generelle nedbrydning af værdier, som det sekulariserede samfund promoverer. Til det formål er der brug for penge, for ingen skattekroner vil blive afset til den slags; de går jo netop til evolutionsundervisning og øget sekularisering.

Min egen årlige indkomst er på ca. 20.000 kr. (nej, der mangler ikke et nul), og jeg kender ingen kristne, som er så velhavende, at de kan finansiere en sådan kristen tænketank. Men skulle der nu sidde en læser derude, som har nogle millioner i overskud, og som forstår betydningen af, at vi får flyttet kampen over på den videnskabelige banehalvdel – ja, så er opfordringen hermed givet videre.