GospelFamily vil starte menighed

GospelFamily mødes allerede én gang om måneden til gudstjeneste i Aabenraa.

Torben S. Callesen er en af initiativtagerne til det nye menighedsfællesskab.

Et udvalg med tilknytning til GospelFamily vil starte en menighed ”med højt til loftet og lav dørtærskel”.

I næsten et år har GospelFamily allerede afholdt henholdsvis ”Times of worship” og ”GospelCelebration” én gang om måneden i Frøforsyningen, skriver korleder Torben S. Callesen fra Aabenraa.

Alle kan være med

Det er faktisk gået så godt med disse samlinger, at et udvalg med tilknytning til GospelFamily nu vil starte en egentlig menighed, hvor formidling af kristendommen og fællesskabet er let forståeligt. Der skal være plads og anledning til at få svar på de spørgsmål til tro og kristendom, folk måtte gå og tumle med.

Allerede nu oplever mange glæden og det befriende ved at modtage forbøn under ovenstående arrangementer, forklarer Torben S. Callesen.

Opstartmøde mandag

Den 3. juni inviterer udvalget til opstartsmøde i GospelFamilys lokaler i Frøforsyningen, hvor man håber, at rigtig mange vil bakke op om initiativet, stille spørgsmål og komme med gode input.

”Vi oplever, at der er grobund for et Family fællesskab, som har sit centrum i det nære og omsorgsfulde kristne fællesskab, ikke bundet af traditioner, former og ritualer, men med vægt på den personlige tilgang til det kristne budskab, lovsangen og fordybelsen i Bibelen.

Der er så mange, der har spørgsmål til troen og kristendommen, men ingen steder at gå hen med dem. I det her fællesskab skal ingen spørgsmål være for dumme.

Vi ser igen og igen mennesker blive forvandlet, sat fri og nogle gange endda helbredt, når der bliver bedt for dem; den glæde øjnene udstråler, når Guds nåde for alvor går op for et menneske, den glæde vil vi gerne se meget mere af og være med til at tilbyde alle i Aabenraa,” fortæller Torben S. Callesen.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Han pointerer, at det ikke er GospelFamily, der er initiativtager, men et udvalg, som føler sig tilknyttet til det arbejde, der bliver gjort i foreningen.

Danske gospelfamilier

Aabenraa er ikke alene om at udvikle menigheder, som udspringer fra korarbejdet. På nuværende tidspunkt er hele syv gospelfællesskaber i Danmark ved at etablere et egentligt, nationalt gospelfællesskab.

Under Himmelske Dage medvirker ikke færre end 1800 gospelsangere i Boxen i Herning.


Artiklen fortsætter efter annoncen: