Mission: Mand ”bundet som et vildt dyr” sat fri i Tanzania

– Denne mand var besat af dæmoner og bundet som et vildt dyr. Nu er han helbredt, fortæller missionærerne Hannah og Egon Falk.

De danske missionærer Hannah og Egon Falk fra New Life Outreach fortæller i en mail fra den 4. august godt nyt fra kampagnerne i Tanzania:

”I Afrika ved vi, at mennesker kan være besat af dæmoner. Dæmoner er onde ånder fra Helvede sent for at ødelægge menneskers liv. I Kazuramimba var der en ung mand som var besat af mange dæmoner og hans familie havde bundet ham som et vildt dyr. Dæmonerne ønskede at skade ham fysisk, og han ville dræbe alle, som kom forbi. Det var ikke mærkeligt, at hans familie havde svært ved at styre deres glæde, da den unge mand blev sat fri i Jesu navn.

De to sidste uger i august har vi kampagner i Kigoma og Nguruka lige efter hinanden. Kigoma var ikke planlagt, men kirkelederne tiggede os om at afholde denne kampagne.

I Kazuramimba truede de muslimske ledere os, og vi havde brug for væbnet beskyttelse. Hele området er et magtcenter for Islam og derfor tror vi, det er vigtigt at hjælpe kirkerne i Kigoma ved at afholde en kampagne.

Vi gør mere end vore konto tillader os at gøre, men vi tror, at Gud vil gøre et stort mirakel meget snart,” skriver Hannah og Egon Falk med opfordring til læserne om at bede og tro sammen med dem.