Jeg giver dig igen i dobbelt mål

Pernille Liland

Herren siger til os: ”I dag er der en, der forkynder: Jeg giver dig igen i dobbelt mål (Zak 9:12), for mine evner til at lede dig og velsigne dig overgår din fantasi og din egen retfærdighedssans… Og ud af de trængsler og den modstand, du har stået i, skal du nu rejse dig på ny, i et mål af overflod”.

For Herren giver ikke igen af samme mål som før. Han giver os ikke efter, hvad vi fortjener, men efter hans mål af godhed… Ja, for sin egen PAGTS skyld, den han oprettede med Abraham, Isak og Jakob, ser han os og velsigner os!

”For mit eget Navns skyld skal du og dit folk være velsignet”, siger Herren! ”Og de år, som biderne og græshopperne åd og stjal fra dig og dit land, giver Jeg mange fold igen!”

Vi tjener en rig og god Gud! Bedre end vi kan forestille os, overstrømmende i sin barmhjertighed og altid givende af sin nye nåde hver morgen! For som regnbuen vidner om hans løfte, at menneskeheden aldrig mere skal drukne i konsekvenserne af deres synder igen, sådan HAR han reddet os. Klippen kommer igen til syne og står fast, intet kan rokke os i ham.

Vi er frelst! Jesus har fjernet din og min skyld, og hans blod renser os for vores fortid, så vi nu står helt rene og frie for hans ansigt!

Et åbent land ligger foran dig

”Og når jeg nu bringer dig ud i det åbne land, et land som flyder med mælk og honning… med bække, med kilder og med strømme af vand, et land hvor du ikke skal skaffe dig føden i fattigdom og ikke kommer til at mangle noget… så skal du spise dig mæt og prise Herren din Gud for det herlige land, Han har givet dig!” (5. Mos 8:8-10).

Besøgelsestid for Danmark

”Og den tjeneste, jeg har for dig”, siger Herren, ”bryder igennem nu. Ikke længere skal du gemme dig eller vente på, at nogen finder dig. For du har fundet nåde for mine øjne og nu sender jeg dig.

Danmark har brug for mit udsendte folk, og jeg vender op og ned på dette lands forståelse af Kristendom, jeg viser dem, at jeg har stået ved deres side og stået ved mit Ord i al den tid, de glemte mig. Og de skal komme til mig i tusindtal og se min godhed – Jeg, som aldrig svigtede dem”, siger Herren, ”for selvom en mor skulle glemme sit barn, glemmer jeg ikke dig, Danmark!”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Min besøgelsestid for Danmark kommer nu, ikke for at drukne hende i skyld og skam, men for at forløse hende fra hendes fortid og hendes fjender og give hende af mit dobbelte mål. De skal kende mig igen”, siger Herren – ”den klippe de kan stå fast på!”

”For jeg længes så usigeligt meget efter min danske brud. For at hun skal dækkes af min Herlighed, så jeg kan skifte hendes gamle klæder ud med skønhed, og jeg skal bære hende og løfte hende op på mine skuldre, og hun skal vide, at jeg gemte den bedste del til sidst – det dobbelte mål af min velsignelse!

For jeg giver hende i overflod igen for den skam, som omklamrede hende”, siger Herren, ”for Jeg er den, som frelser”.


Artiklen fortsætter efter annoncen: