Abortindustriens salg af fostre afsløres af tidligere ansatte

Billy Hallowell taler med tidligere klinikleder Abby Johnson i første episode af Beautiful Lives på PureFlix.

I serien ’Beautiful Lives’ interviewer Abby Johnson en række tidligere medarbejdere fra kæden Planned Parenthood, der ligesom hun selv af samvittighedsgrunde har måttet opgive arbejdet med abortindgreb og salg af fosterdele.

Til prolife-magasinet Live Action News har Abby Johnson fortalt sin egen historie.

Abbys forældre var kristne og prolife, men ligesom andre dengang talte de aldrig med deres datter om, hvad abort egentlig er. De forventede sandsynligvis heller ikke, at deres egen datter ville blive gravid, før hun blev gift. Abby vidste derfor ikke meget, da hun som 20-årig blev gravid, og kæresten overtalte hende til at få en abort.

Senere blev hun frivillig på en Planned Parenthood klinik ud fra den tanke, at abortindgreb bare ”handler om at hjælpe kvinder”.

Lorri Ann Kelly måtte opgive sin forsker-karriere af samvittighedsgrunde.

’Unplanned’ og ’Beautiful Lives’

I filmen ’Unplanned’ fra 2019 fortæller Abby Johnson, hvordan hun selv i løbet af otte år steg i graderne, indtil hun endte med selv at blive leder af en af Planned Parenthoods abortklinikker.

Men en dag, hvor hun havde hjulpet med ultralydsscanning af et abortindgreb, så hun fosteret kæmpe for livet og dø – og blev klar over, at hun ikke kunne fortsætte.

Kristne abortmodstandere kom hende til hjælp, og hun blev selv en fremtrædende fortaler for de ufødtes ret til livet. Filmen ’Unplanned’ afslører abortindustrien, trods deres ihærdige modangreb.

Abby Johnson kæmper dog ikke kun for de ufødte, men også for klinikmedarbejdere, der ligesom hun selv kommer i samvittighedskvaler. Som vært i serien ’Beautiful Lives’ lader hun nu en række tidligere medarbejdere fortælle, hvorfor de er kommet frem til den konklusion, at alt liv, også det ufødte, er dyrebart. Samtidig afsløres klinikkernes indbringende salg af fosterdele.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Serien er produceret af det kristne filmstudie PureFlix.