Borgmester i Ohio dedikerer by til Jesus

Embedsmænd og kristne fra mange kirker mødtes i byen Ashland for at bede om vækkelse.

Matt Miller overgav byen Ashland til Jesus.

Den 22. august mødtes kristne fra forskellige kirker sammen med flere embedsmænd til syndsbekendelse og bøn til Gud om både national og global vækkelse.

Hundreder var samlet til fællesbøn i parken Ashland’s Freer Field, oplyser Frontlines Ohio. Det var første gang, man holdt en såkaldt ”hellig forsamling” med lovsang, bøn og taler ved både kirkeledere og embedsmænd.

Et gudfrygtigt amt

Amtskommissær Emmitt Justice bekendte nationens synder: ”Jeg beder på vegne af komissærerne og alle amtets embedsmænd, at du vil tilgive vores folks oprørskhed. Vi har alle syndet”.

Herefter dedikerede borgmester Matt Miller byen til Jesus.

“Her i aften giver jeg byen Ashland til Herren Jesus Kristus. Må dette være et land, hvor han hersker suverænt. Må det være et land, hvor hans kærlighed bliver følt af både troende og ikke-troende,” sagde Matt Miller.

Borgmesteren takkede også Gud for beskyttelse af Ashland under COVID-19 pandemien.
“Hjertet i denne by (Ashland) søger Gud… Jeg tror af hele mit hjerte, at det er derfor, Gud har beskyttet og velsignet byen Asland gennem en af de vildeste perioder i mit liv og i byens historie,” tilføjede borgmesteren.

“Der var en følelse af, at Gud gør mange store ting. Gud er ved at omskrive Ashlands historie. Jeg tror af hele mit hjerte, at der kommer en stor høst efter bønnen her i aften,” sagde pastor David McNeely fra New Life Community Church.

Medlem af Repræsentanternes Hus Darrell Kick fortalte, at flere politikere fra hjembyen mødes til bibelstudier, før de afgiver deres stemmer i ”Huset”.


Artiklen fortsætter efter annoncen:“Man opfatter Ashland som et gudfrygtigt amt. Som embedsmand har jeg de seneste par år bemærket, at der har været en åndelig vækkelse i dette område. Og efter det, jeg har set i dag, kender jeg ikke til noget andet distrikt, hvor borgmesteren dedikerer byen til Jesus Kristus, og en amtskommissær beder om tilgivelse for amtets synder,” fastslog han.

Omkring 25 kirker havde taget inititativ til mødet med politikerne. Pastor John Bouquet fortalte borgmesteren, at han havde fundet inspiration til forsamlingen og syndsbekendelsen i Joels Bog 1,13. Ohios ledere på alle planer er ”stærke i troen” fastslog pastoren.

John Bouquet tilføjer, at et bedeteam nu vil besøge alle kirkerne i området for at inspirere dem til forsat bøn om vækkelse.


Artiklen fortsætter efter annoncen: