Er vi kommet i krig med Gud

Er vi i krig med Gud og nægter at overgive os…?

Krig opstår, når to eller flere nationer er i modstrid, og ingen af ​​parterne vil gå på kompromis.

Generelt er ingen nation tilbøjelig til at give efter, mens den er stærk og har høj moral. Først når krigen har kostet noget, og den ene side ikke kan se noget håb om sejr, vil den overveje at overgive sig.

En af de sværeste ting ved et kristent liv er at acceptere Guds plan i stedet for vores egen. Indtil vi gør det, er vi i krig med Gud, en krig, som ikke stopper, før nogen overgiver sig.

Vi kristne kan være stædige, men vi skal huske, at Gud er uforanderlig. Han kan aldrig ændre sig. Det behøver han ikke – han er perfekt, og det er vi ikke!

Alligevel føler vi ofte, at vi ved, hvad der er bedst for os selv, og forventer, at Gud går på kompromis med sine planer og velsigner vores.

Men Gud vil aldrig gå på kompromis med sin perfekte position – vi må gå på kompromis med vores.

Gud er tålmodig. Han tillader modgang i livet (ofte selvinduceret) for at nedbryde vores selvafhængighed og sprænge vores arrogance væk.

Til sidst, når vores mislykkede løsninger har kostet os dyrt, vil vi overveje at overgive os og modvilligt komme til Gud med vores situation.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Selv overgivelse kan ikke ske på vores vilkår – det skal være på Guds vilkår og skal være ubetinget.

Først da kan Gud endelig arbejde gennem os, og hans vidunderlige plan vil blive åbenbaret til hans ære – og vores evige glæde og lykke.

”Jeg er korsfæstet med Kristus; det er ikke længere mig, der lever, men Kristus lever i mig; og det liv, som jeg nu lever i kødet, lever jeg ved tro på Guds søn, som elskede mig og gav sig selv for mig.”
Galaterne 2:20.


Artiklen fortsætter efter annoncen: