Bieber bekender sin tro på Jesus med EP’en ’Freedom’

Et stort, lysende kors på omslaget illustrerer indholdet i Justin Biebers nye EP, Freedom, der udkom påskedag.

”Selv ikke en hardcore evangelist taler så direkte om Jesus, som Justin Bieber gør på sit nyeste udspil.”

Så begejstret lyder det i en anmeldelse på ”Dyvekes Playliste” i ungdomsbladet Geist. Anmelderen, Dyveke Nepper, erkender, at Justin Bieber nærmest har viftet alt andet væk fra hendes playliste med EP’en, der udkom påskedag.

Flere anmeldere hæfter sig ved Bieber stærke kristne tekster. Samtidig er EP’en ikke præget af show og selviscenesættelse.

’Freedom’ virker autentisk og ærlig, idet Justin Bieber giver ren besked om, hvem Jesus er, og samtidig fortæller om sin egen trosrejse. ”Det album baskede fuldstændig benene væk under mig,” fastslår Dyveke Nepper.

Læs resten af artiklen på udf.nu