Kirsten: Forbøn for kommunen virker

Plus-Oase samlede 250

Antallet er vokset år for år på den populære Plus-Oase-lejr på Rudehøj Efterskole. I år nåede man næsten op til de tilladte 250 deltagere. Her er de samlet til møde i den store skolehal, hvor der er god plads til endnu flere, hvis corona-reglerne slækkes næste år.
Kirsten Mogensen har – efter finsk forbillede – fulgt med i den lokale avis for at se, hvad der sker, og hvad der er behov for at bede om i den lokale kommune. Hun viser her også Rhonda Hugheys bog, som er fuld af understregninger.

Kirsten Mogensen var med til at starte en lokal bedegruppe for Frederiksværk – den kommune, som hun og hendes mand, Erik, bor i.

– For det er det, der skal til, hvis tingene skal ændres, understreger Kirsten.

Og det er ikke bare from snak. Kirsten har avisudklip med på Plus-Oase lejren, der dokumenterer, at arbejdsløsheden i Frederiksværk kommune faldt med 42 pct., efter at bedegruppen for Frederiksværk gik i gang med at bede for det. Gruppen bad også imod corona:

– I en lang periode havde vi nul corona-tilfælde! Men så kom der godt nok 64 tilfælde, hvilket jo også er meget lavt. Og det kan jo også være ”københavnere”, der har taget coronaen med op i deres sommerhuse, griner hun.

Gruppen, som består af otte kvinder og én mand, er inspireret af omtalen i Udfordringen af den finske bønnebevægelse og af Paivi Heikkala og Rhonda Hugheys bøger om transformation af byer.

(”Herren vil give jer byen” og ”Desperat efter Guds nærvær”.) Bøgerne opfordrer til at bede for velsignelse og imod ødelæggende og okkulte kræfter i den lokale by eller kommune.

– Vi lavede nogle kort og identificerede områder, som vi bad konkret for. Fx skoler, legepladser, bydele…

Forbederne er knyttet til frikirken Salem, som er en del af Missionsforbundet. De mødes for at bede to gange hver uge. Tirsdage og onsdage. Nogle gange er der kun 2-3, men det er jo lige meget, for ”hvor to eller tre er samlet i mit navn, der er jeg,” siger Jesus.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Kirsten har også forsøgt at være fødselshjælper for en forbedergruppe i de to ”sorte” nabokommuner på Danmarkskortet over forbedere, som jævnligt bringes i Udfordringen.
Det var Helsingør og Fredensborg-Humlebæk kommuner.

– Vi følte, at Gud sagde til os, at vi skulle bede for dem, så de også kom i gang med at bede for deres egen kommune.

For det er dét, der skal til!


Artiklen fortsætter efter annoncen: