Tag bibelord med dig overalt

Bibelselskabet har udgivet et lille hæfte med en samling af varme ord og bønner fra Bibelen. Hæftet er med sit praktiske lommeformat velegnet til at tage med sig overalt.

Bibelordssamlingen indledes med velsignelsen og slutter med fadervor, og består af i alt 34 uddrag fra Bibelen i den autoriserede oversættelse fra 1992. Små vignetter, tegnet til lejligheden af grafiker Sune Ehlers ledsager de udvalgte bibelord.

– Idéen opstod i samarbejde med Kirkens Korshær, som efterspurgte nogle opmuntrende vers til gadens folk. Nu erfarer vi, at indholdet i denne lille lommebog i lige så høj grad bør ligge i direktørens, i skolelærerens, i sygeplejerskens eller i den arbejdssøgendes lomme. Her er nemlig tale om almengyldige ord og opmuntringerne fra den vigtigste bog, der findes – Bibelen, siger kommunikationschef hos Bibelselskabet René Ottesen.

Bibelen i baglommen har formatet 10,5 x 7,3 cm. Hæftet kan købes på Bibelselskabet.dk og koster 20,00 kr. pr. stk. Ved køb af 10 stk. eller mere gives 50 % rabat.