Amalie delte sine Helligånds-erfaringer

Amalie Skovgaard fortæller her om en hel dag med lovsang, bøn og undervisning.

Fire unge fra København tog til Helligånds-inspirationsdag i Thisted den 5. november. Amalie Skovgaard fortæller om dagen.

”Den 5. november var der Helligånds-inspirations-dag i Kronborgvejens Kirkecenter i Thisted. Det var en hel dag sat af til lovsang, bøn og undervisning.

Fredag eftermiddag kørte vi afsted – fire unge mennesker i midten af 20’erne – fra København. Vi var spændte på, hvad dagen ville byde på og glædede os til at se, hvad Gud ville gøre i løbet af dagen.

Clara, som til hverdag studerer ‘International Business and Politics’ på CBS i København, stod for undervisningen, og hun talte om, hvilken rolle Helligånden har i vores liv.

Et centralt tema var vores afhængighed af Gud, og hvordan Guds kraft er forvandlende. Hertil delte vi alle fire et vidnesbyrd, der afspejlede, hvordan Gud greb ind i en situation og forvandlede den overnaturligt – med sin kraft.

Hun talte også om pinsedag, hvor disciplene modtog Helligånden, før de gik ud. På grund af den store modstand, de mødte, bad de om yderligere frimodighed. Én af de pointer Clara knyttede til dette var, at vi ikke blot kan bede Gud om kraft én gang, men gang på gang.

Læs resten af artiklen her på udf.nu