Tidligere MAF-formand 85 år

Arne Puggaard

Tidligere formand for Mission Aviation Fellowship, Arne Puggaard, Hillerød, kunne den 29. marts fejre 85 års fødselsdag.

Efter 40 års arbejde med tv- og videoproduktion ved Danmarks Radio, blev Arne Puggaard, der er uddannet radiomekaniker, i 2001 valgt ind i bestyrelsen for MAF. Her blev den aktive pensionist hurtigt ansvarlig for organisationens informationsarbejde. Arbejdet i MAF har medført rejser til MAF-projekter rundt om i verden for både Arne og hustruen, Kamma, og ægteparret har indtil for få år siden været aktive foredragsholdere.

Arne og Kamma Puggaard har også rejst i flere missionslande, hvor de har optaget film for forskellige kirkelige organisationer som Luthersk Mission, DEM / Promissio og DMS / Danmission. Arne Puggaard har været formand for MAF gennem 11 år.