32 ofre for trafficking reddet under ’Operation HOPE’ i USA

32 ofre for menneskehandel, inklusive flere mindreårige, er blevet reddet under ’Operation HOPE’ i den amerikanske delstat Arkansas. Det skriver Crosswalk.com

Da politiet i Arkansas og medlemmer af rådgivergruppen Arkansas Human Trafficking Council for nylig gennemførte en specialoperation, fik de reddet syv kvinder, der har været udsat for menneskehandel og yderligere 25 lokale ofre, inklusive børn. Nu har Arkansas’ justitsministerium og Arkansas Human Trafficking Council i en fælles erklæring udtalt, at de vil hjælpe ofrene med mad, logi, medicinsk behandling, rådgivning, terapi og rehabilitering.

”Vi jager ikke kun de ugudelige, men vi opsøger også de sårede,” sagde chef for delstatens kriminalefterretningsafdeling, major Stacie Rhoads, i en erklæring. Politiet havde fået hjælp fra en række organisationer i den efterforskning, der ledte til befrielsen af de 32 ofre for trafficking.