Apollo LTD tager os med på en tilbedelsesrejse

Himlen venter på dig og mig!!!! sådan synger Apollo LTD på deres nye album HELLO HUMAN i genren alternativ pop.

To friske fyre har ramt nerven igen i deres tredje album med 13 numre, som udkom den 19. april i år. Numrene Dreaming, Run og Living Proof tager os på en tilbedelserejse med gang i. Dreaming med et opløftende omkvæd og en sound, som løfter vores arme og hænder mod himlen i tilbedelse og lovsang. Et fantastik nummer, som skal høres. Sangen synger videre i dit hjerte, efter du har lyttet. På kort tid tager drengene dig ind i et bedre humør på de svære dage.

Run byder ind med teksten og et løfte om en lysere fremtid. Igen en sang med en opløftende og styrkende tekst, som kan høres i bilen, på kontoret eller på løbeturen. Skøn musik, som automatisk får dig ind i tilbedelse uden den større lyst til at starte med. Skøn musik. I Living Proof synger forsangeren om sine egne udfordringer: ”du har reddet mig, og jeg vandrer nu i sejr”. Sangerens ærlighed og dybde omkring den indre kamp, vi alle kan opleve i livet, synges fint ud, og han takker Gud for hans kærlighed og den forvandlende kraft, Gud kommer én i møde med, til en lysere hverdag. Sangen giver håb og tro på, at Gud er en kærlig far. Igen et stærkt omkvæd, som giver lyst til at synge med.

Målgruppen vil jeg sige rammer alle. Sangene og teksterne svinger i et tempo, som ikke støjer for dit øre, og når der er omkvæd, rykker han lytteren op af stolen. En vidunderlig duo, som her gør det! Lyt selv med, køb albummet via Itunes for ingen penge hver måned og ryk lidt tættere på Gud i din helt egen hverdag.

Kunstner: Apollo LTD
Titel: Hello Human
Genre: Alternativ Pop
Tilgængelighed: Alle streamingtjenester