Michael W. Smith kommer til Danmark

I forbindelse med sin første turné i Europa aflægger en af de største kristne artister i vor tid Danmark et besøg
Herning Kongrescenter bliver første stop, på hvad der kaldes „Michael – European Tour“ – som varer fra 5. – 15. juni.
Det er første gang, at Michael W. Smith kommer til Danmark, så det er noget af et „scoop“, som arrangørerne bag koncerten har gjort.
– Koncerten i Herning er et led i Michael W. Smiths første Europa-turné nogensinde, så vil du opleve ham live, uden at tage til udlandet, så er det sikkert den eneste chance, du får, står der på arrangørernes hjemmesiden changed.dk
Arrangørerne, som er tilknyttet Indre Missions Ungdom i Herning, er en 5-mand stor gruppe: Søren Holdgaard, Steffen Jacobsen, Henrik Kjeldsen, Lars Silkjær Mikkelsen og Bjarne Taulborg.
Gruppen lagde ud sidste år med en dobbelt-koncert med Unafraid og Love a’Loud. Men denne gang bliver det altså noget helt andet, fortæller de:
– Siden september 2002 har vi i Herning IMU igen arbejdet på at arrangere en koncert. Vi lovede godt nok en dobbeltkoncert den gang, men siden har vi fået fat på et større navn, end vi regnede med på daværende tidspunkt.
Det vil koste mellem 175 og 200 kr. at komme med til koncerten. Billetsalget er endnu ikke startet. Der er plads til 2500 gæster til koncerten, og Herning IMU regner med, at der bliver fart på salget af billetterne, når de kommer i handlen i løbet af ganske kort tid.
Arrangementet vil løbe af stablen d. 5. juni, kl. 19.30.
Turnéen vil ud over Danmark også bringe ham til Norge, Sverige, Irland, England, Tyskland og Holland.

Bedst sælgende

Michael W. Smith er i øvrigt den bedst sælgende kristne artist her hjemme nogensinde. Og hans album Worship, forløberen for Worship again, har indtil videre solgt til platin „hjemme“ i USA.
Det er faktisk kun sket én gang før for sangeren, og det var med albummet Change your world fra 1996.
Han har i sin karriere vundet 2 grammy- og 34 dove-priser. Han har ydermere været nomineret hele 8 gange til en grammy.
Han har ved siden af sin musik også været med ved video- og bogproduktioner.