Stop jagt på ulandsbistanden

– De danske skattekroner skal forvaltes og anvendes bedst muligt, men den generelle mistænkeliggørelse af ulandsbistanden er ikke rimelig. Ulandsbistanden er effektiv, blandt andet fordi kontrollen og de løbende evalueringer er omfattende.Sådan svarer Kristeligt Folkepartis gruppeformand igen på den seneste tids kritik af ulandsbistanden – som den primært har udfoldet sig i Jyllands Posten.
– Kritikken er som vand på regeringens og Dansk Folkepartis mølle, for de leder med lys og lygte efter undskyldninger for at skære i ulandsbistanden.
Jann Sjursen understreger, at også han synes, at det er vigtigt at vide, hvor pengene havner: – Der skal selvfølgelig ikke herske tvivl om, at det er fuldstændig uacceptabelt, hvis ulandsmidler havner i private aktørers lommer, slutter han.