Negativ energi

Brev:

Kære Orla Lindskov
Jeg skriver i håb om helbredelse og vil gerne i den forbindelse have tilsendt en salvedug. Jeg har problemer med min mave/ underliv.
Det tror jeg skyldes, at jeg er ladt helt alene med arbejdsmæssige og økonomiske problemer. Ligesom jeg som kvinde skal påtage mig alt for tungt arbejde. På grund af alt dette tiltrækker jeg hele tiden ”negativ energi”
Venlige hilsener og på forhånd tak for det gode arbejde, du gør (for mange).
C.P., Fyn

Svar:

Helligåndens kraft

Kære C.P.
Jeg har bedt for dig og sendt dig den ønskede salvedug. Vores maveområde er et af de steder, hvor stress, overbelastning og følelsesmæssige belastninger først giver sig til kende. Du skriver jo også, at du er ladt alene med større byrder, end du magter. Jeg forstår godt, at du ønsker helbredelse. Du ønsker, som jeg forstår det, helbredelse for problemerne med mave/underliv; men du ønsker vel i lige så høj grad helbredelse af hele din livs-situation, for den slider på dig både mentalt og fysisk. Nogle gange bruger Gud mennesker i samfundet til at hjælpe os. Har du talt med din praktiserende læge om din situation? – eller med de sociale myndigheder? Når vi som mennesker er udbrændte og kørt trætte, kan de onde og dæmoniske kræfter lettere angribe og plage os. Det er det, du med et udtryk fra den alternative verden kalder: – ”at tiltrække negativ energi.” Jeg ønsker, at du skal komme ind på et forbøns-møde, hvor vi kan nedbede Helligåndens kraft til dig. Helligånden er vores hjælper under al slags trængsel, sendt til os af Jesus.
Skriv til mig, hvis du ønsker en mødeplan tilsendt.