Ikke andre veje

Brev:

Til Orla Lindskov
Jeg er en ung pige, som studerer i Århus. Jeg er lige flyttet dertil.
I nat og forrige nat var der voldtægtsforsøg og voldtægt næsten med døden til følge tæt på, hvor jeg bor ved parken. Jeg skal forbi stedet ud og hjem. Der er ikke andre veje. Må jeg bede om en salvedug, da jeg ved, at Gud arbejder igennem den. Jeg har brug for hjælp. Mange tak.
Jeg tror på Gud.
En Studerende Århus C.

Svar:

Englevagt

Kære Studerende
Der er sket mange ting i de forløbne måneder, som har kunnet gøre os opskræmte.
Jeg har sendt dig en salvedug og bedt Jesus om at sætte englevagt omkring dig.
Der står nemlig i Bibelen, at Gud sender engle fra Himmelen ned til Jorden for at hjælpe og beskytte dem, som skal arve frelsen. Tak også selv for englevagt omkring dig hver dag.