POP UPS – Sucks!!

Hold kæft hvor jeg hader pop-up reklamer!Disse „herlige“ reklamer, som kan poppe op, hvis du er på nettet, men i mit tilfælde popper op nærmest uanset, hvad jeg gør. Jeg er §½£*}* træt af dem, for at sige det mildt, og jeg ser næsten ingen anden udvej end at formatere min PC og starte forfra.
For en uge siden hjalp en ven mig til at lokalisere problemet. Det var en lille fil, gmt.exe hed den, som havde sneget sig ind på min PC, og paradoksalt nok er det mig selv, der har hentet den ind ved at downloade et program eller en fil på et tidspunkt. Nu hænger jeg på den og kan ikke, med mindre jeg er et IT-geni, slippe for den uden at slette alt og starte helt forfra. Min computer var helt fri for den slags, da jeg købte den, og er slet ikke designet til at skulle gøre det den gør, men det gør den altså alligevel.

Som udgangspunkt er Anders Pedersen faktisk en rigtig rar og gennemgående god fyr……Ja, det var da i hvert fald tanken med mig, men den Anders må jeg nok vente lidt endnu med at få øje på i spejlet. Ham Anders, jeg kigger på hver morgen, ved jeg ikke helt om jeg skal grine eller græde over, som oftest bliver det en blanding. Det han vil, gør han ikke, og det han ikke vil, det gør han.

„Jamen, han er jo bare et menneske. Det er menneskeligt at fejle!“ Ja hurra, for det, og velkommen til verdens ældste undskyldning, som desværre ser ud til at klare skærene lige indtil dommedag. Det holder ikke at sige, når der 25 timer i døgnet og 367 dage om året sidder én og venter på, at jeg lukker ham ind og lader ham kæmpe kampen. Gud har skabt mig som ham den rare og gode fyr, men fordi et par nøgne mennesker et par uger efter tidernes morgen var lidt for glad for æbler, kan jeg ikke det jeg gerne vil. Jeg er et menneske. Det må aldrig blive til undskyldningen, men forklaringen.

I mit daglige liv er der en gmt.exe-fil, som forpester mit liv. Den er skyld i daglige pop-ups, som gør hvad de kan for at friste mig, og de bevæger sig i det berygtede gråzone felt, hvor din præst ikke helt kan tillade sig at fordømme dig. Casino on net minder dig om dit forhold til penge. Sex og dating-sider forsøger at ramme den dårlige samvittighed, og mærkeligt nok er den hyppigste pop-up på min PC en ramme med teksten: STOP POP-UPS! Et løfte om at fjerne fristelserne i dit liv, ved at lade dig friste. Falske løfter, falsk tro har det bedre i Verden nu end i mange år.

Pop-ups og fristelser vil der altid være, over 30 har jeg talt, mens jeg har skrevet det her, og 2 gange har nysgerrigheden vundet. Synden skal nok finde vej. Det kan være svært at overskue at skulle rense hele sin computer, men det er nødvendigt, for fristelser bliver ikke fjernet udefra, men ved at starte med at rydde op indefra.
Lad være med at sætte lap på lap, men lad Jesus skifte dæk og slange. Lød det for slogan-agtigt, eller fangede du budskabet? Jeg håber både du og jeg forstod det, for det er det, vi har brug for!!