Kære Hans Kristian Neerskov!

I dit læserbrev i Udfordringen den 1. april skriver du, at Marianne Karslmose har meldt ud, at Kristendemokraterne nu vil støtte S og R. Dette er ikke korrekt – Marianne Karlsmose har tværtimod udtalt, at KD vil støtte den statsministerkandidat, som vil gennemføre mest af KD’s politik, og at man allerhelst ser en regering hen over midten. Endvidere skriver du: „Kristeligt Folkeparti stod for en klar kristen holdning i sin politik. Kristendemokraterne har tilsyneladende skiftet kurs til fordel for en moralsk holdning“. Som medlem og kernevælger hos Kristendemokraterne er jeg meget interesseret i at vide, hvilke konkrete punkter i partiets politik du her tænker på, da jeg ikke er bekendt med noget skifte i partiets generelle linje.

Nikolaj Kjærby Johansen
Ørslevvej 6B
2730 Herlev
(P.S. Vi er enige om, at ordspillet med „VC-regeringen“ var upassende!)