Hymns 4 Worship – Amazing Graze


Århhhh ja! Hvor er det skønt! Integrity music har igen beriget os med en lovsangs dobbelt-cd og denne gang med nogle af de fantastiske salmer og åndelige sange, som vi har sunget de sidste 100 år. Det hele er bare udsat for nutidens tone- og rytmesprog.
Det hele går op i en højere enhed, så man både undervejs og bagefter sidder, danser eller står beriget lige foran Herrens trone og håber på, at musikerne på ”Hymns 4 Worship – Amazing Graze” lige ville komme forbi vores kirke næste søndag. For det er bare så skønt at svømme hen – uden at det bliver ”Sange vi aldrig aldrig glemmer”-konceptet. Alle aldersgrupper kan være med. Og det ser netop ud til at være initiativtageren Paul Beloches kald med denne CD: at genfortolke de tidløse salmer og sange til nutidens generationer.
Her dukker ”Hvilken ven vi har i Jesus” op sammen med ”I surrender all”, ”Amazing graze”, ”Salige vished”, ”Hellig, hellig, hellig, Herre Gud almægtig”, ”O store Gud” osv. osv. Alt sammen i engelske udgaver, hvor en lang række dygtige kunstnere har lagt stemmer og inspiration til. F.eks. Lenny LeBlanc, Amy Grant, 4 Him, Michael W. Smith, Bob Fitts, The Maranatha! Singers, Sheila Walsh, Darlene Zshech, Fernando Ortega … og jeg kunne blive ved. Alle lægger det ypperste i fortolkningen af deres bid af cd-kagen.
Hør ”Hymns 4 Worship – Amazing Graze” sammen med dine børn, børnebørn eller forældre, så du kan dele oplevelsen på en lovsangsrejse med andre, hvor du får lov til at opleve Guds kærlighed og fred.