Helbredende vand og grydefrit i Odsherred

Oase Sjællands familielejr på Odsherred Efterskole den 3.-9. juli får besøg af Weyman Howard fra USA.

Collage fra tidligere års Familielejr Oase Sjælland

Weyman Howard leder Healing Waters Ministry (det helbredende vands tjeneste) og formidler Guds kærlighed på en stærk måde.
Selv oplevede han i en tidlig alder, at hans far forlod ham, så Weyman stod med ansvaret for at være familiens overhoved. Faren havde dog været så betænksom at forsyne Weyman med en seddel med oplysninger om, hvordan han skulle takle opgaven som far.
Derudover har Weyman været vidne til mord, oplevet utroskab, homoseksualitet, trolddom og incest samt gennemgået en skilsmisse. Selv mener Weyman Howard, at alle disse ting skete, fordi djævelen ville stoppe den tjeneste, som Gud kaldte ham til, da Weyman var dreng.
– For 10 år siden kaldte Gud Fader os til at hjælpe de sårede og undertrykte, og da vi gav respons på hans kald, opdagede vi vores egne store behov. Guds kærlighed og heldbredelse begyndte at virke i vores egne liv, og ud af dette, blev Healing Waters Ministry født, forklarer Weyman Howard på sin hjemmeside.

Friuge til grydesvingerne
Med sig til Odsherred har Weyman to unge kvinder, Amy Benn og Rachel Martin, som vil tale til de 12-14-årige på lejren. Weyman selv vil sammen med en anden af sine medarbejdere, Thom Wedge, tale til de 15-18-årige.
Rachel Martin taler derudover på et seminar om „Inner Beauty“ (indre skønhed). Martin er skuespiller og har medvirket i adskillige spillefilm, tv-shows og reklamer.
Weyman Howard taler ikke kun til de unge, de voksne får glæde af ham på to møder.
I øvrigt lægger lejrledelsen stor vægt på, at hele familien får mulighed for at holde fri i løbet af den uge, lejren varer. Alle lejrdeltagere spiser derfor sammen, og maden bliver tilberedt af en kok.