Død mand opstår i Nigeria

„Bonnke oprejser død mand i Onitscha” skriver det store nigerianske dagblad The Post Express.Det fortæller den utrolige historie om en præst, der omkom ved en bilulykke, og var død som en sten i to døgn. Tilmed fik han en skrap kemisk indsprøjtning, så hans krop ikke skulle gå i opløsning i varmen, mens han lå og ventede på begravelsen.

Men på grund af et bibelvers ville hans kone ikke acceptere, at han blev begravet. Hun bragte ham i stedet til en kirke, hvor evangelist Reinhardt Bonnke prædikede og helbredte i Jesu navn, men ikke vidste om den døde. Og pludselig begyndet liget igen at trække vejret.

I løbet af nogle timer fungerede manden igen normalt.

Han spurgte straks efter sin notesblok, for han havde i sin dødstilstand set både himmel og helvede og havde af to engle fået besked på at advare sin generation – som svar på den rige mands bøn. Englene fortalte ham, at han ville vågne op på Bonnkes møde, så beretningen kunne blive spredt til hele verden.

Henri.

Læs hele historien her:

Læs her hvad den døde mand så, mens han var væk…


Se videoen med dokumentationen


Artiklen fortsætter efter annoncen: