Himmelens sluser på Dansk Top Scenen

Pigerne fra Mission Danmark synger vækkelsessange på københavnsk tv-stationKØBENHAVN – Pigerne fra Mission Danmark er fem modne piger, som har indspillet en stribe gamle vækkelsessange på en cd med titlen Himmelens sluser er åbne.

Pigerne fra Mission Danmark er blevet et hit på radio, tv og cd

Udgivelsen er nu blevet så stor en succes, at pigerne er blevet inviteret med i tv-programmet Dansk Top Scenen, som sendes på Kanal København den første fredag hver måned.
Her stiller pigerne op i en musikalsk dyst med flere kendte dansk top-kunstnere.
Men også radiostationen Radio Joy i Ringsted følger pigerne tæt. Her har de tidligere ligget nummer et på stationens dansk top-liste i fire uger, og nu er de igen nummer et på listen med sangen „Fyld min sjæl Gud.“
Cd’en indeholder 18 sange, hvoraf pigerne selv har skrevet nogle af sangene.

Blev helbredt

Pigerne har tilknytning til organisationen Mission Danmark. Den ledes af ægteparret Inge og Hans Berntsen, som rejser landet rundt for at bede for syge.
Under optagelserne til tv-prorgammet Dansk Top Scenen i foråret mødte den syngende kvintet en anden kunster, hvis far tidligere var blevet helbredt for en diskusprolaps på et af Mission Danmarks møder i Herning.
Og samme aften mødte de en pige, som kunne berette om, hvordan hun var blevet helbredt for en svulst i bugspytkirtlen og to knuder i leveren efter at have været til forbøn to gange hos Inge Berntsen.
– ole