Pinsekirken i Roskilde har ansat 2 nye pastorer

Pinsekirken, Lillevangsvej 15, Roskilde, har ansat ægteparret Bruno og Rakel Knutzen som pastorer for menigheden pr. 1. maj 2006. Ægteparret indsættes officielt den 28. maj ved en indsættelsesgudstjeneste kl. 15.

Bruno og Rakel Knutzen skal nu arbejde i Roskilde

Bruno Knutzen kommer fra Karisma Center i København, som han har været pastor for siden han og hans kone stiftede den i 1998. I forbindelse med pastorparrets ansættelse i Pinsekirken i Roskilde tilslutter medlemmerne fra Karisma Center sig Pinsekirken i Roskilde.
Bruno Knutzen, der er 50 år, har en lang tjeneste bag sig som prædikant, forstander og bibellærer. Bl.a. har han tidligere stået for ”Powerskolen”, der er oprettet af Christian Hedegaard og Evangelist-bevægelsen.
Bruno og Rakel Knutzen har været med til at stifte menigheder I Kalundborg, Lajkselv i Norge, København, Nakskov og Helsingør.
På indsættelsesgudstjenesten, hvor profeten Harald Eatmon taler, er alle velkommen.
– Tore