Salat i år nul sex

For kort tid siden gav Robbie W den hele armen i Danmark, hvor de 80.000 billetter blev revet væk med det samme. Pressen er helt fanatisk med ham, og vi hører ofte privatlivets detaljer og løse rygter om sexoholisme.

På hans seneste udgivelse synger han ”make me pure but not yet”. Tilsyneladende en bøn, mange verden over kan identificere sig med.

Bønnen om at blive gjort ren over for Gud er den inderste i et Kristus-ejet hjerte. Derfor rører det mig, når jeg hører flere af mine venner sige, at det med renhed er nedtur og må vente.

Se, jeg tror, det er ligesom med et salathoved. Hvad hvis salathovedet i Netto en dag meddelte, at det ikke ville være pakket ind i plastik, men ville lægge sig over i bland-selv slikket? Ville ejeren sige god for det?

Nej, for meningen med et salathoved er at blive spist, og hvor mange vil spise et brunt salathoved tildækket med labre larver?

For det første må man forstå, at vi ikke er fanget af Gud, men beskyttet af Gud. Vi er mange kristne salathoveder, der fx gerne vil have sex, før vi bliver gift. Men Gud har et særligt formål med vores liv, og for at beskytte os værner han os bl.a. til at vente med sex.

For det andet har verden det med at starte et forkert sted med hensyn til kristendom. Det handler ikke om at tage en kæmpe bid af plastikken uden om salathovedet, vel??

Hvis kristendommen gik ud på at blive ren via ikke at have sex og ikke drikke sig stiv – ja, så forekommer den da ret tam.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Man kan spørge sig selv, hvorfor alle kender de kristnes levemåder, men ikke den Kristus, der elsker dem overalt på jorden?

Hvis de kendte ham, ville de så bede ham vente…?