Spiller ’heavy’ for Jesus

DR2 sender program om Morten Storgaard fra det kristne heavy-band Barricades.Når DR2 på onsdag blænder op for næste afsnit i serien Himlen over Danmark, er det med kristen heavy metal-bandet Barricades.Morten Storgaard er forsanger i det kristne heavy metal-band Barricades og er med på onsdag, når DR2 sender næste afsnit af serien Himlen over Danmark. Serien tager udgangspunkt i en række danskere, som dyrker deres Gud på en lidt anderledes måde end de fleste.
I programmet, der har titlen ”Heavy Metal for Helligånden”, kommer vi med Heavy-bandet til bryllup. Morten, som er forsanger, skal giftes, og han glæder sig. Ikke mindst, fordi hans kristne overbevisning har betydet, at bryllupsnatten samtidig vil være tidspunktet for hans seksuelle debut.

Sendes på DR2 onsdag d. 25. oktober kl. 22.00