Danmarks billigste hus er missionens

Der er mere end to mio. kr. i prisforskel, når man skal finde de billigste huse i hver af de 13 danske amter. På epn.dk’s hjemmeside (Erhverv på Nettet) har vi kigget nærmere på landets billigste huse.

Villerslev missionshus er et hus fuld af mulighedder

Det gamle missionshus i Villerslev i Thy koster 195.000 kr. og er dermed Danmarks billigste hus. Gang prisen med 11, så har du det billigste hus i hovedstadsområdet. Det finder man i Hedehusene, godt 20 km vest for København.
Det giver en forskel på kvadratmeterprisen på ikke mindre end knap 21.000 kroner. I Thy er prisen 1.585 kroner, i Hedehusene er det 22.500 kroner.
Skulle du være interesseret i Danmarks billigste hus, så er det gamle missionshus i Villerslev opført i røde sten med eternittag. Huset er beliggende midt i Villerslev by ved siden af sportspladsen. Huset indeholder: entre med trappe til 1.sal, lille badeværelse med brusekabine, køkken med pergogulv og dobbeltdør ind til stor stue med højt til loftet, trægulv og brændeovn. I enden af stuen ovenpå køkken og entre er der stor hems/ værelse. Et anderledes hus med mange muligheder for den kreative.