Med Vagn i Taizé og Hillsong

DR-journalist Vagn Olsen fortsætter sin rejse rundt i Europa for at finde den kristne arv.I denne uges afsnit i serien ’Troens Europa’ tager Vagn Olsen seerne med på vidt forskellige oplevelser i Europas kristne trossamfund.Fra i mandags i denne uge har man på DR2 kunnet følge genudsendelsen af serien ”Troens Europa”, hvor journalist Vagn Olsen tager temperaturen på kristendommen på vores kontinent.

Fra Taizé til Hillsong

I serien bliver seerne taget med ind i kirkesammenhænge, der såvel geografisk som kulturelt ligger meget langt fra hinanden.
Vagn er blandt andet på besøg i lutherske, katolske samt græsk- og russisk-ortodokse kirker. Og på det musikalske plan bliver der såvel budt på traditionelt-inspirerede Taizé-sange samt moderne pop- og gospelsange hos Hillsong-menigheden i London. En kirke, som samler 6.000 deltagere til gudstjeneste på en almindelig søndag.

Sendes på DR2 i perioden 18. juni – 27. juni
hver dag kl. 16.00