Det skete for mig

Knuder på halsen – ryg-nerver og ledbånd helbredtDa min datter Laura var et halv år, opdagede jeg, at hun havde 2-3 knuder på størrelse med ærter, som jeg kunne mærke udvendig på halsen.Hun havde været forkølet, og jeg tænkte, at det måtte være lymfekirtlerne, der var hævet, men nogle måneder senere var de der stadig, og knuderne var vokset og sad tæt sammen, der var kommet flere. Stedet hvor de sad, var på størrelse med en 5 krone. Hun blev undersøgt af lægen, der blev taget blodprøver, og hun blev scannet.

Da lægerne stod spørgende over for situationen og ikke rigtig vidste, hvad de skulle, besluttede jeg mig for at prøve forbøn. Jeg er troende, men kendte ikke til forbøn for syge, derfor var jeg skeptisk.. men nu skulle det prøves.

Den 2. sep. 2006 havde Hans Berntsen møde i København, hvor der blev bedt for Laura – 14 dage efter var hævelsen faldet, og i løbet af et par måneder var knuderne helt væk! Jeg blev også selv bedt for ved samme lejlighed, da jeg har døjet med min ryg og haft smerter i ryggen i 6-7 år. Min læge havde fortalt mig, at der var 2 cm forskel på mine ben.

Jeg satte mig på stolen; under bønnen mærkede jeg et klik i kroppen, ­benene gled på plads, smerterne forsvandt – og jeg har ikke haft smerter i ryggen siden!

Mit håndled havde også givet mig problemer, da en nerve sad i klemme ved ledbåndet, sådan at det blev trykket og hævede op. Dette bevirker, at signalerne til hånden formindskes, følelserne og kraften i hånden forsvinder, og fingrene sover (diagnosen er: karpaltunnelsyndrom).
Jeg var langtidssygemeldt, kunne ikke arbejde eller gå i skole. Jeg blev indstillet til operation, da lægen sagde, at det ikke kunne gå væk af sig selv… så jeg skulle opereres. OGSÅ HER greb Gud ind og helbredte mit håndled – smerterne og generne forsvandt, hånden fik kraft, og den fungerer fint!

Operation aflyst – Først blev operationen rykket. Nu er hånden prøvet af, jeg mærker ingen gener eller smerter mere – derfor blev operationen aflyst sidst i januar.

Det er klart, min skepsis er forsvundet, nu ved jeg, at Jesus også kan hjælpe mennesker i dag – gennem bøn. Gud er den samme. Guds kraft er den samme – derfor kan de samme ting også ske gennem en ganske enkel bøn, som bedes i Jesu navn. Hvilket jeg hermed vil sige tak for.
De kærligste hilsener fra
Christina Nielsen
Amager

Se listen over
Hans og Inge Berntsens
helbredelsesmøder
på hjemmesiden:
www.udfordringen.dk


Artiklen fortsætter efter annoncen: