Lægen måtte skanne mig fire gange…

Han kunne ikke forstå, hvad der var sketI uge 50 (12. dec. 2007) gengav vi i Brevkassen et brev fra Berit fra Sjællands Odde, der er 58 år og født med Ehlers-Danlos syndrom. – Det betyder, at jeg er født med en hjertefejl og med astma og bronkitis, som har generet mig meget, især de sidste 20 år. I de sidste fem vintre har jeg slet ikke været ude, fortalte hun.
Men gennem en bekendt fik Berit et blad fra Mission Danmark (Inge og Hans Berntsens kristne helbredelses-tjeneste) og læste om andre, der var blevet helbredt. Hun bestilte bladet og kom i snak med telefondamen Ellen, som tilbød at bede for hende.
– Da hun har sagt fem ord i bønnen – mærker jeg en brændende varme i min storetå. Varmen spreder sig over hele kroppen helt op til hagen, fortæller Berit.
– Jeg bliver helt forskrækket og tænker: hvad er det der sker? – og samtidig mærker jeg ligesom én, der aer mig hen over hjertet. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal sige – og fortæller Ellen om det, som jeg har oplevet under bønnen.
Hun fortæller mig, at det er Helligånden/Guds kraft som berører mig. Jeg har ikke mærket til astma og bronkitis, efter at Ellen bad for mig. Jeg har faktisk ikke haft det så godt som nu i de sidste 15 år.

Lægen forbløffet ved skanningen

Den 20. april 2007 skulle Bertits hjerte scannes og hun var meget spændt på resultatet:
– Det foregik på Holbæk Sygehus, hvor jeg er blevet skannet jævnligt. Da lægen havde skannet mit hjerte første gang udbrød han rent ud: ”Hvad fanden…” Han kunne ikke forstå det, han så. Han skannede igen og var lige forvirret. Igen to gange skannede han, før Berit til sidst fortalte lægen, at hun der var blevet bedt for hendes hjerte af en kristen forbeder.
– Så kan jeg bedre forstå det, sagde lægen, som gav udtryk for, at han også troede, at der var mere mellem himmel og jord.
Forud for dette havde man diskuteret at sætte mig op i medicin, men det har der ikke været tale om siden. Ja, jeg kan selv skubbe min motorklipper rundt på vores 2500 kvadratmeter store græsplæne!

Beder nu også for andre

Berits mand glæder sig lige så meget over det mirakel, hans kone har oplevet. De tilhører begge folkekirken og oplevelsen har styrket deres kristne tro. Ja, Berit har endda oplevet, at Gud griber ind, når hun beder for andre!
– Det begyndte med, at jeg bad stille indeni mig selv for en veninde med dårlig arm, og det hjalp! Herefter har jeg bedt for flere andre syge. Det er fantastisk at have fået sådan en gave til at kunne hjælpe andre med at få hjælp fra Jesus, slutter Berit, som har beviset på sin helbredelse sort på hvidt, men ikke ønsker at offentliggøre sit cpr.nr. og andre personlige oplysninger. Men hendes fulde navn og adresse er redaktionen bekendt.