I kirke med hr. og fru Noa

DR Kirken tager søndag afsked med kirken i Lystrup med en farverig børnegudstjeneste.Det handler om vand og duer, når Inger Braae og Hans Boas på søndag er præster i DR Kirken.

Præsterne Inger Braae og Hans Boas har helt bogstaveligt levet sig ind i beretningen om Noas Ark, hvor de er hr. og fru Noa.

I flere måneder har seerne kunne følge DR Kirken fra Lystrup Kirke lidt uden for Århus. På søndag er det sidste gang kirken lægger hus til, og det bliver markeret med en festlig børnegudstjeneste med deltagelse af de to lokale præster i Lystrup-Elev sogne.

Vi er lidt skøre

De to præster, der i øvrigt studerede sammen på Århus Universitet, er ikke blanke for at erkende, at de er lidt utraditionelle.
– To klovne – to krukker. Sådan er det vist med os to. Vi kan godt lide at være lidt skøre og give den gas, skriver de to præster i omtalen på DRs hjemmeside.
På søndag bringer de to præster fortællingen om Noas ark, overgangen gennem Det røde Hav og Jesu dåb. Det gennemgående tema er vandet og duen, som optræder i alle tre fortællinger.

Sendes på DR1
søndag d. 20. april kl. 14.