En ”fræk” lille sag for teenagere

Mange teenagere kender til utilfredshed med sig selv? ”Jeg slår ikke til.” ”Jeg er ikke lige så god som de andre.” ”Jeg vil så gerne være den bedste, smukkeste, smarteste – men det går ikke.”Mange teenagere kæmper med selvtillids- og selvværdsproblemer – og tror ofte, at de står alene med disse problemer. Men sådan er det ikke.
Er du teenager og i tvivl, skal du prøve at læse Helene Pihls lille brev til dig. Hun siger i brevet: ”Du kender til succes og har prøvet fiaskoerne. Har oplevet misundelse, forelskelse og den slags. En flad pengepung, gode venner og masser af dårlige hårdage. Sådan er livet nemlig. Nogle gange en fest. Andre gange 100 % skod. Og midt i alt det er der måske bare brug for et godt råd …” Og rådene er også en del af brevet.
Brevet findes i en lille let bog, som man kan have i en lomme – 10,5 cm x 12,5 og vejer kun 54 g. Helene Pihl er ung lærer og kender jargonen fra de unge, men kender også de spørgsmål, de tumler med, og så ved hun, at de kan få svar hos Jesus, der elsker dem med en ubetinget kærlighed.
Et rigtigt godt teenage-hæfte om selvtillid, selvværd og Jesu ubetingede kærlighed ind i et kaos omkring livets mange svære valg, et hæfte som præster og teenage-ledere bør have et lager af, så de kan give et eksemplar til de teenagere, de er i berøring med.
Hæftet er i øvrigt det første i en ny serie småskrifter for teenagere fra LogosMedia.
Bjarne Nederby Jessen

Helene Pihl:
Fladt hår, skodkarakterer …
og den slags
80 sider
48 kr.
LogosMedia