Evangelist køber Canadas største kristne tv-station

Med købet af ”The Christian Channel” er det målet at producere kristent tv til hele verden.Gennem sin missionsorganisation World Impact Ministries (WIM) køber den svensk-canadiske evangelist Peter Youngren tv-kanalen ”The Christian Channel” fra Canadas største udbyder af tv med åndeligt indhold, S-VOX.

For den svensk-canadiske evangelist Peter Youngren er tv-satsningen Guds ledelse.

Nathan Thurber, der er administrator i WIM, kalder købet ”Guds ledelse!”
– Peter har i årevis talt om muligheden for en dag at købe og drive en tv-station. Han siger, at Gud lagde det på hans hjerte for næsten 20 år siden, siger administratoren til tidsskriftet Christian Week.
The Christian Channel, der er Canadas største kristne tv-kanal, når ud til cirka en tredjedel af landets engelsktalende befolkning. En målestok, der dog slet ikke rækker til dens nye ejere.

Først Canada så hele verden

Ifølge Nathan Thurber er det i første omgang målet at nå ud til hele Canada og herefter til hele verden. Allerede nu står WIM bag tv-programmer til kristne kanaler i både USA, Kenya og Skandinavien.
Denne produktion vil med ingredienser som interviews, debatter, musik og undervisning blive formidlet til et globalt netværk. Samtidig vil tv-kanalen tage navneforandring til ”Grace Television Network”.

Gavefinansieret

Finansieringen af den tv-baserede eksponering skal angiveligt ske ved hjælp af partnere og bidragsydere.
Ifølge WIM’s hjemmeside har Peter Youngrens virke som evangelist allerede ført til frelse og helbredelse for millioner af menneskers verden rundt.
Organisationen World Impact Ministries blev grundlagt af Peter Youngren for over 30 år siden.