Kandidat og studievært

I en række tv-debatter op til EU-parlamentsvalget indtager Tove Videbæk spørgerens rolle.De seneste uger har man på KKR/TV kunnet opleve en EU-kandidat interviewe sine modkandidater.

Alle EU-kandidaterne kommer til orde i Tove Videbæks tv-program.

Det sker i programmet, ”Hvorfor stemme til EU?”, som optakt til Europaparlamentsvalget søndag den 7. juni. I rollen som spørger optræder her den konservative EU-kandidat, Tove Videbæk.
Selvom mange især kender Tove Videbæk som politiker, er rollen som studievært og producer på Københavns Kristne Radio/TV /KKR/TV) dog hendes civile job.
Selv mener hun da heller ikke, hendes professionelle virke kolliderer med kandidaturet ved EU-valget.
– Jeg har gjort det meget afbalanceret, fordi jeg interviewer kandidater fra alle partier, påpeger hun således over for Ekstrabladet, der har spurgt til hendes ”dobbeltrolle”.

Fair debat

Tove Videbæk har da også selv gjort sig sine overvejelser, og forklarer, at hun i hver udsendelse har ikke mindre end to modkandidater i studiet.
Foruden at sikre en fair debat understreger dette yderligere hendes neutrale funktion i studiet.
– Jeg sidder der jo ikke som kandidat men som neutral studievært og interviewer og forsøger alt, hvad jeg kan, at være neutral, fastslår hun.
Samtlige kandidater har da også taget imod muligheden for at give deres bud på – ikke blot hvem, man skal stemme på – men, hvorfor man bør stemme til EU-valget.
I de kommende udsendelser kan man således møde europaparlamentsmedlemmerne Dan Jørgensen (S), Søren Søndergaard (Ehl.), Charlotte Antonsen (V) og Sofie Carsten Nielsen (RV).
levi

Hvorfor stemme til EU? KKR/TV mandag den 1. juni kl. 19.00 og fredag den 5. juni. kl. 19.00. Vært er Tove Videbæk.