Tibetanernes åndelige leder Dalai Lama på besøg i Danmark:
’Hold jer til kristendommen’

– Men det er godt at få en forståelse for andre religioner for at kunne skabe harmoni på jorden, sagde Dalai Lama.- Jeg tøver lidt, når jeg giver belæringer i buddhismen i Danmark og Vesten, for I kommer med kristne traditioner, sagde tibetanernes åndelige leder, Dalai Lama, da han i sidste uge deltog i et seminar om buddhisme i Bella Centret.- Det er bedre at beholde jeres kristne traditioner frem for at skifte dem ud og konvertere til buddhismen. Men det er godt at få en forståelse for andre religioner for at kunne skabe harmoni på jorden, sagde Dalai Lama.

– Vi holder af os selv, uanset hvor dårligt vi opfører os, påpegede Dalai Lama. Vi bør have samme tolerance og medfølelse med andre.
Foto: Mette Frandsen/Tibet Charity

Medfølelse giver indre fred
Medfølelse giver indre fred og er fundamentet for et godt liv – uanset religion. Tibetanernes åndelige leder, Dalai Lama, udnævner sin mor til at være sin største læremester.

Læs Tina Vardes artikel: “Fortaler for indre fred” her.