Aktiv sognepræst i Esbjerg: ”Jeg kunne ikke drømme om at opsige Udfordringen…”

– Udfordringen er spændende hver uge. Der er altid et eller andet, som er værd at læse fra det brede kirkelige univers i ind- og udland.

– Udfordringen er en ugentlig opmuntring. Tak for den! siger Jens Fischer Nielsen.

Det siger Jens Fischer Nielsen fra det meget aktive Kvaglund sogn i Esbjerg. Tidligere var han og Elsebeth primus motor i Sædding sogn. Og før den tid meget værdsatte missionærer i Bangladesh:
– Jeg får tit en vinkel til min prædikenen næste søndag. Og tit bliver jeg opmærksom på en film eller en bog eller et arrangement, som jeg ellers ikke ville have kendt til, fortæller Jens.
– Jeg elsker også vidnesbyrd om, hvad Gud har gjort i menneskers liv. Og jeg kan lide at læse om alt det gode, Gud gør gennem enkeltpersoner i mange sammenhænge, siger den populære og karismatiske præst, der også sætter pris på en god vittighed i ny og næ.
– Og lederne. Det overasker mig tit, hvor klart holdningerne udtrykkes – men stadig med respekt for andre, som evt. mener noget andet.
Jeg kunne ikke drømme om at opsige Udfordringen, fordi der ind imellem står noget, jeg ikke er enig i. Det hører med, hvis den skal dække bredt.