– Vi er nødt til at elske andre godt

Det populære band MercyMe er efter tre år klar med deres nye album med sange i poppet stil og budskaber om at elske hinanden – godt.MercyMe har en del albums på bagen. Ud af deres seneste syv albums (fra 2001 til 2007) har fire af disse solgt over 500.000 eksemplarer, mens det populære album ”Almost There” solgte over 2 millioner eksemplarer!
De har netop udgivet deres nye album: ”The Generous Mr. Lovewell”. Det solgte over 88.000 eksemplarer alene den første uge.

Albummet består af 11 sange i poppet stil, der har nogle ligheder med det populære band Casting Crowns.
Der er mange gode sange, bl.a. ”All of Creation”, ”Beautiful” og ”Free”, mens ”Back to You” er i en enkel og lidt ’vuggende’ stil.
Den seneste finanskrise har formentlig inspireret bandet til sangen ”Only You Remain”, hvor de synger, at Gud stadig består, selvom alt andet falder sammen.

Albummet er forholdsvist varieret, men stadig i samme stil. Sangen ”Crazy Enough” skiller sig dog lidt ud fra resten. I en rolig stil og med dominerende bas minder nummeret til dels om en sang fra en James Bond-film.
Albummet slutter af med den fredelige, korte sang ”This So Called Love”.
Forsangeren, Bart Millard, forklarer albummets mystiske titel således: ”Albummet ’The Generous Mr. Lovewell’ kredser omkring en fiktiv karakter, vi har skabt, der minder os om, at vi er nødt til at elske andre godt. Han er en slags kombination af Buddy The Elf og Forest Gump.”
John