Fra sygdom Til sundhed

Du er velkommen til at skrive til mig og stille mig spørgsmål. Der vil blive bedt for alle brevemner. Ønskes en salvedug tilsendt, medsend da venligst adresseret og frankeret svarkuvert (normalkuvert 5,50 kr.). Salvedug kan ikke rekvireres over internettet.
Orla Lindskov Christensen
Anne Maries Vej 16
9000 Aalborg
– Orla@Udfordringen.dk.

Spørgsmål 1:

Bekymrede for vores ven

Kære Orla Lindskov
Vil du salve en salvedug til en af vores venner. Han har været igennem en frygtelig tid siden efteråret 2010. Da fik han en ny nyre.
Hans kone og ham er ikke kristne, og de har gennem årene været hos en healer. Kan healeren have sat et arveligt anlæg i gang hos vores ven?
Jeg tænker på cystenyre, for det var det, der skete med hans nyre, at de blev dækket med cyster. Det er en arvelig sygdom, der ligger i hans familie.
Er det okkulte noget, vi skal advare ham om?
Jeg synes nemlig ikke, at vores ven har det så godt. Jeg er bekymret for, om han skal klare det.
Er det sikkert selv at lægge hænder på ham og bede for helbredelse, når han har åbnet sig for mørkets kræfter?
På forhånd tak for dit svar.
K.

Svar 1:

Frygt ikke! siger Jesus

Kære K.
Det er umuligt for mig at svare på, hvad der har udløst den arvelige nyre-sygdom.
Om det er healeren, som du siger er okkult. Eller om det er andre omstændigheder omkring jeres vens liv, der har udløst den. Det er umuligt at vide.
Du skriver jo også, at du ikke synes, at jeres ven har det så godt. Dårlige psykiske forhold kan fx også være medvirkende årsag til, at arvelige sygdomme bryder ud. Udbrud af arvelige sygdomme kan således skyldes mange forhold.
Hvis den omtalte healer er okkult, dvs. at han bruger mørkets, dæmoniske kræfter i forbindelse med helbredelse, så synes jeg, at I skal advare jeres ven. Sig til ham, at det kan få uoverskuelige, negative konsekvenser for både hans liv og hans helbred, hvis han søger hjælp et helt forkert sted.
Men I skal undersøge sagen grundigt, for alternativ helbredelse er en gråzone, hvor der også findes healere og naturlæger, som er neutrale, hvilket vil sige, at de absolut intet har at gøre med det okkulte.
Du spørger, om det er sikkert at lægge hænder på jeres ven og bede for ham, når han har åbnet sig for mørkets kræfter?
Jeg ved, at der er mange, der ligesom dig har gjort sig tanker i den retning. Det er ikke første gang, jeg møder spørgsmålet.
Jeg vil sige, at hvis du frygter for mørkets kræfter, så lad være med at lægge hænder på et menneske, der har kontakt med mørkets kræfter, med det okkulte.
Hvorfor nu det?
Jo, som jeg har skrevet flere gange, så er frygt troen, der er vendt på hovedet. I stedet for at tro på, at det gode fra Gud vil ske i vores liv, så er frygt troen på, at det onde vil ske.
Det vi tror, tiltrækker vi nemlig. Men det vi frygter tiltrækker vi også. Så det at frygte kan være en risikabel affære. Men hvad sagde Jesus?
Jesus sagde mange gange: – ”Frygt ikke !”
Jeg har også et sted læst, at der står: – ”Frygt ikke!” omtrent 250 gange i Bibelen.
Vi kristne er altså ikke kaldet til at leve i frygt for det onde. Vi er derimod kaldet til at leve i tro og tillid til Helligåndens og Jesu blods beskyttende kraft.
Bibelen fortæller os klart, at den Ånd, der er i os, Helligånden, er stærkere end den ånd, der er i verden. Og – ”Vi har ikke fået verdens ånd, men Ånden fra Gud, —.” ( 1. Korintherbrev kap. 2, vers 12).
Derfor: – Start med at bede for jeres ven hjemme hos jer selv. Afvent derefter, at Jesus åbner en dør for jer, hvis I skal bede for ham med håndspålæggelse. Afvent det ”gunstige øjeblik”, som kommer ved Helligånden. Kommer det ikke, så hav fred med at bede for jeres ven hjemme hos jer selv.
Med venlig hilsen
Orla Lindskov

Spørgsmål 2:

Smerter i venstre side

Kære Orla Lindskov!
Jeg har for år tilbage fået en salvedug for min ryg og rygproblemer. Men det er helt ovre nu.
Men nu har jeg fået smerter i venstre side i mit underliv. De stråler ud i ryggen. Jeg vil bede dig om at salve min salvedug igen og bede over den, så vil jeg lægge den på det ømme sted. Tak.
Venlig hilsen E.

Svar 2:


Artiklen fortsætter efter annoncen:Gud ønsker vores tillid

Kære E.
Det glæder mig at høre, at dine ryg-problemer er helt ovre nu. Det glæder mig ligeledes, at du igen gør brug af salvedugen. Jeg vil salve den igen og bede over den, så du kan lægge den på det ømme sted.
Desuden vil jeg minde dig om et par opmuntrende ord fra det gamle Testamente. Et sted står der noget i retning af dette: – ”Hvad Herren har gjort for mig tidligere, det vil han gøre igen, ja, og mere til.”
Læs også, hvad der står i Salme 50, vers 15: – ”Jeg ønsker jeres tillid i svære tider,” siger Gud, – ”det giver mig mulighed for at gribe ind, så I kan ære mig.”
Det er gode ord at have med sig i svære dage.
Med venlig hilsen
Orla Lindskov

Min oplevelse:
Kære Orla Lindskov!
Jeg har været på to af dine møder i Allerød, hvor du bad for min nervebetændelse i benene, og du bad for min kusine, der havde fået hjerneblødning, og som nu er i bedring.
Desuden beder jeg om forbøn for en kvindelig bekendt, der lider meget af hård mave og mavepine. Jeg beder dig tilsende mig to salveduge. En til mig selv og en til min bekendte.
Venlig hilsen og tak.
P.E.

Min oplevelse:
Kære Orla!
Da du var i den Apostolske Pinsekirke på Hobrovej i Randers, havde jeg 3 blodpropper i hjernen. Du bad for mig. Gud sagde til dig, at de blodpropper skulle jeg ikke have mere. Fra samme øjeblik forsvandt det sorte fra mine øjne. Derefter kunne lægerne operere på begge øjne for grå stær. Hjertelig tak for din hvilende tro på, at Jesus griber ind.
Stor hilsen fra I


Artiklen fortsætter efter annoncen:Min oplevelse:
Kære Orla L.
Tak for nogle dejlige møder i Allerød. De er til stor opmuntring. Mine lunger er nu rene for betændelse. Jeg takker for så megen kærlighed fra jer i Allerød og fra Gud. Jeg synes, at rejserne og de kræfter, du skal have til møderne, må slide på dig.
Mange kærlige tanker til jer i
Allerød.
E.