En julepublikation med indhold

I takt med at julen nærmer sig, vokser reklamebunkerne støt, og det ene strålende tilbud med gavebånd og sløjfe konkurrerer med det andet i højtråbende, kulørte og glittede reklameblade. Køb køb køb! – og vær juleglad … er budskabet i denne forventningens tid. 24/12 er også farvestrålende, med et gennemført layout og et indbydende udtryk, men det er mere end det. Det er et julemagasin med et budskab. Indledningsvist får læseren præsenteret julens historie under overskriften: ”som snydt ud af næsen på sin far”. Evangeliet – og dermed også juleevangeliet – handler nemlig om en far (Gud fader), som sendte sin søn (Jesus Kristus) til verden, og igennem sønnens liv forstår vi, hvem faderen er. Vi forstår også, at det med barnet i krybben kun er begyndelsen til et liv, som afspejler Guds væsen i mødet med mennesker, i tale, i stedfortrædende offervilje og i håbet.
Magasinets små 50 sider er en blanding af en mængde mere eller mindre juleinspirerede indlæg lige fra fakta om juleindkøb til juleevangelium og juleinspirerede interviews.
Skuespilleren, feltpræsten og fængselspræsten fortæller deres historier om mødet med Gud, og hvad det betyder i hverdagen. Hvilken fred det giver, at Jesus er med bag fængslets tykke mure, når mørket sænker sig over Camp Bastion eller i toget mellem Århus og Odense. Magasinet indeholder vidnesbyrd fra mennesker, som har oplevet Gud, og det er altid opløftende.
Alt i alt et godt hæfte til julefordybelse.
Josua Christensen

24/12
48 sider • 49,95 kr.
LogosMedia
i samarb.m. Lohse