Colson: Abort er som babymord

To filosoffer hævder i en artikel, at det er etisk tilladeligt at dræbe nyfødte, hvis man forsvarer abort.

Chuck Colson er politisk
iagttager i USA.

Filosofferne Alberto Giubilini og Franscesca Minerva siger, at der ikke er forskel mellem en baby i eller uden for livmoderen. Kristne konkluderer ud fra denne tanke, at begge har samme ret til at leve. Men filosofferne mener, at forældre har ret til at dræbe deres børn i begge tilfælde.
– Økonomi, stress og besvær er legale grunde til abort. Drab af en nyfødt er også ”drab af en potentiel person”, hævder Giubilini og Minerva.
– Artiklen vækker opsigt og afslører, hvad abort egentlig er, siger den politiske iagttager Chuck Colson. – I USA bliver man fængslet for at dræbe nyfødte, mens det et tilladt at dræbe det samme barn før fødslen. Der er tale om drab af uskyldige mennesker! Sig det til andre, opfordrer Colson.
Bodil