Profetisk skattejagt i København

Anne-Marie og Claus Bøgh, der er med i kirken i Kulturcentret, har fået et team fra Rick Joyners ’MorningStar’ fællesskab i South Carolina til Danmark. De vil træne kristne i en ny livsstil.- Det handler ikke kun om at leve et profetisk liv om søndagen i kirken eller i vores netværksgrupper. Vi må overgive døgnets 24 timer til Helligåndens ledelse, siger Anne-Marie Bøgh.
Derfor har hun og Claus Bøgh inviteret et team fra MorningStar University til København for at træne kristne i det profetiske, så det bliver helt naturligt at lade sig lede af Helligånden i hverdagen.
MorningStar er en bibelskole m.m. oprettet af Rick Joyner – kendt for bl.a. bogen Den Sidste Prøve (The Final Quest).
– Det fantastiske er, at MorningStar teamet ikke skal have noget for at komme, men kommer i tro for at stå sammen med os om at nå vores land, fortæller Anne-Marie, der har lavet den 6-spaltede annonce, som nu to gange har været i Udfordringen.

I forskellige kirker

Det foregår fx den 18.-19. maj på Banevolden 46 i Valby, den 25. maj i Københavns Frimenighed på Frederiksberg, og den 26. maj i Helligkors Kirke på Nørrebro.
Undervisningen og MorningStar teamets træning er tænkt som et supplement til eksisterende initiativer i de københavnske menigheder, og der vil være masser af praktisk træning, opmuntring og coaching. Meget er workshop-orienteret, hvor alle får lov til at træde nye trosskridt på forskellige niveauer.
– Det bliver 14 dage, hvor forskellige menigheder får besøg af teamet og får kort undervisning, forbøn, tilbedelse af Herren – og så ellers ud på gaden sammen med teamet og lave Mattæus 10:7 og hjem igen og evaluere og takke Far, siger hun.
I Matææus 10:7 står der:
”Fortæl dem, at Guds rige nu er kommet.” Og i vers 8:
”Helbred de syge, oprejs de døde, gør de spedalske raske og driv dæmonerne ud. I har fået det for intet. Giv det for intet.”

At træde ud af båden og leve på en ny måde

Hvad er det så at leve profetisk på den måde?
– Det er ledt af Helligånden at give kundskabsord til forløsning af helbredelse, give visdomsord til vejledning ind i livets store og små valg, give profetiske hilsner til opmuntring ind i menneskers liv eller som profetisk evangelisation til mennesker som ikke har mødt Jesus og meget mere…
– Ved at træde ud i tro vil vi se Helligåndens værk i menneskers liv – men også i os selv. Det handler om en central ting som titlen på Kevin & Chad Dedmons bog siger: The Risk Factor, Crossing the Chicken Line Into Your Supernatural Destiny…

Ud i København

Anne-Marie mener, at Gud har ”et skræddersyet kald til hver enkelt af os”. Et liv hvor vi helt naturligt og ubesværet vandrer i Hans overnaturlige kraft.
Eller som Bill Johnson siger:
Anyone who discovers who God made them to be could never want to be anyone else!
(Enhver, der opdager, hvad Gud har skabt dem til, vil aldrig ønske at være en anden.)

Skattejagt

Ud over en masse profetisk undervisning & træning af teamet fra MorningStar, vil der være ”Skattejagt”.
– Her starter vi med at lovsynge & prise Gud og beder Helligånden om at vise os hvilke ’skatte’ Gud ”har lagt ud” (Efeserbrevet 2:10) og som vi kan møde. Alle indtryk, ord og billeder og beskrivelser skrives sammen i et ’Skattekort’, og så bevæger vi os ud i teams for at finde disse Gudgivne skatte, forklarer Anne-Marie.
Træningen er ikke blot for unge, selv om vi fortæller om det her på siden, men for alle, som har lyst til at ”træde ud af båden” og leve et spændende liv ledet af Helligånden.