Bogmesse i Bella Centret

Unitas tilfreds

– Vi er meget tilfredse med bogmessen i Bellacentret. Der var mere plads; både til udstillere og gæster, og det har helt sikkert bidraget til en mindre hektisk og klemt atmosfære (som kendetegnede de travle timer i Forum), fortæller Niels Moesgaard Rose fra Unitas Forlag, der nu også omfatter Aros Forlag.
– Vi havde mange interesserede forbi standen; både folk, der kender os, og folk, der ikke gør. Og der blev solgt alt fra akademisk, teologisk litteratur til børnebøger og puslespil.

På Bella-Scenen

Journalist Svend Løbner interviewede kirkeministeren og Outlandish sanger Isam B i en halv time på Bella-Scenen i forbindelse med bogen Flerkulturelle Rødder, som han har skrevet sammen med psykolog Maria Christensen.

Lis og Per på bogmesse

Lis og Per interviewes af Iben Tranholm i midten på BogForums scene. (Foto Lis Nielsen.)

Mange stod og lyttede, da Iben Tranholm interviewede sangerparret Lis og Per om deres kristne tro på bogmessen i Bella Centret.
Det var det kristne forlag ProRex, der havde arrangeret. Forlaget har netop udgivet Tranholms biografi ”Vi er Lis & Per”.
Dansk-top duoen signerede bøger på ProRex’ stand søndag eftermiddag.
BogForum 2012 blev for første gang holdt i Bella Center efter 20 år i Forum. Men ikke færre end 29.383 besøgte messen i løbet af de tre dage.
Det var første gang ProRex deltog i bogmessen:
– Vi har flere år forsøgt at få en stand i Forum, siger Christian Larsen fra ProRex. På grund af pladsmangel kunne man ikke tage ”nye” forlag ind.
– Med flytningen til BellaCenter blev der plads til os, lige som der blev langt bedre plads til alle de besøgende.
– Der var desværre kun ganske få andre kristne forlag, der udstillede på BogForum, lyder det fra ProRex.
– For os er det vigtigt også på denne måde at være med til at præsentere det kristne budskab uden for ”kirkens rammer”, siger Christian Larsen.
Henri.