Protest imod dansk regerings støtte til Hamas

Både Nazar Khader, Dansk Folkeparti og Kristendemokraterne er enige om, at det var uklogt af regeringen at stemme til fordel for Palæstina i FN.

– Hamas undertrykker sine egne, siger Nazar Khader.

– Jeg bliver så harm, når jeg igen og igen ser Hamas fremstillet som de små heltemodige frihedskæmpere, der tager kampen op mod den store onde overmagt Israel, siger muslimen Nazar Khader (Kons.) til Politiken.
– Sandheden er, at Hamas er en krigerisk islamistisk organisation, der undertrykker store dele af befolkningen,
Også Dansk Folkepartis Søren Espersen har udtalt sig kraftigt imod anerkendelsen.
Partiet var aktivt med til at invitere til en demonstration forrige søndag i København til fordel for Israel.
Her stillede bl.a. Yvette Espersen fra Like for Israel spørgsmål ved dansk presse og danske politikeres ensidighed i forhold til Israel og Palæstina.
Da Pia Kjærsgaard inviterede til demonstrationen på sin blog, kom der over 800 kommentarer, især fra islamister. Hun blev kaldt for bl.a. so, luder og heks. Der blev udtalt grove forbandelser og dødstrusler over hende og Israel. Flere skrev positivt om Hitlers jødeudryddelse og ønskede, at Israel og dets venner måtte brænde op i helvede.

For dumt

– Det er udtryk for dumhed, at den danske regering vil anerkende en selvstændig palæstinensisk stat, mener Stig Grenov, KD.
Kristendemokraterne mener, at den skrøbelige våbenhvile mellem Hamas og Israel afslører dumheden i regeringens ønske om øjeblikkelig anerkendelse af en selvstændig palæstinensisk stat.

Terrororganisation

Kristendemokraterne påpeger, at palæstinenserne er splittet i to fraktioner, hvoraf den ene åbenlyst arbejder på at smide Israel i havet. Udenrigsministeren styrker en terrororganisations håb om politisk anerkendelse.
– Hvis Danmark blev bombarderet af raketter fra en enklave på størrelse med Langeland, ville vi også forsvare os, udtaler Stig Grenov, Kristendemokraternes landsformand.

Raketter affyret fra boligområder

– Hamas affyrer bevidst raketter fra boligområder, så sårede børn kan vises frem efter Israels modangreb. Gazas beboere lider under et regime, der udrydder sine egne.
Der er ikke forskel på et palæstinensisk barn, der lemlæstes af et israelsk missil eller et jødisk barn, der rammes af en selvmordsbomber.
Smerten er den samme – men Israel har ret til at forsvare sig mod en organisation, der hvert år sender hundreder af raketter og selvmordsbombere ind i deres land, mener Grenov.
– KD støtter Mellemøstens eneste velfungerende demokrati mod religiøse mørkemænd, der som marionetdukker er styret af præsteskabet i Iran, slutter Kristendemokraternes landsformand.
Bodil+Henri.