Udsendt til pionerarbejde

Evangelisk Luthersk Mission satser stort i Peru de næste fire år. To familier og en volontør er netop rejst ud for at være med i opbyggelsen af en luthersk menighed samt starte kristent studenterarbejde i den store studie-by Piura i det nordlige Peru.

Anne-Dorthe og Thomas Moesgaard-Christensen med børnene Ludvig og Ingeborg.

Anne-Dorthe og Thomas Moesgaard-Christensen fra Odense med børnene Ingeborg og Ludvig har netop afsluttet et missionærkursus på Gå Ut Centeret i Norge og er nu i gang med et sprogkursus i Peru for at lære spansk. Familien kan tære på deres missionserfaring fra tidligere udstationering i Albanien samt Thomas’ arbejde som sekretær i Kristeligt forbund for studerende (KFS) de seneste år. De skal arbejde sammen med Christina og Filip Ambrosen, som Udfordringen skrev om i sidste uge.

Milka Kofod-Jespersen

Med sig har de 19-årige Milka Kofod-Jespersen fra Bornholm, som er opvokset i Peru, hvor hendes forældre tidligere har været udstationeret, og ud over at være lærer for børnene skal hun også være kulturel brobygger for de to familier.