Godt men med mindre intimitet

Gensyn er som regel altid dejlige. ’All Sons and Daughters’ er ingen undtagelse. Det er lidt over et år siden, ’All Sons and Daughters’ album ’Season One’ blev anmeldt her i Udfordringen.
Her blev de fremhævet som noget, der bestemt var værd at være opmærksom på. De havde et spændende lydunivers, hvor musikken blev en fantastisk formidler af budskabet.
Dette lykkes også til dels på dette live-udspil. Det bærer mere præg af at være en typisk koncertoptagelse, dog for et mindre publikum. Det betyder, at de små detaljer ikke er lige så fremtrædende som på deres studieudspil. Når det er sagt, så er her et album, som rummer samme fornemmelse af inderlighed og oprigtighed. Selv om man kan høre publikum og oplever, at bandet er ”på”, så bliver lovprisningen aldrig overfladisk eller til et show. ’All Sons and Daughters’ ønsker at tilbede Jesus. Det er tydeligt, at det er det, som driver dem, og det gør de rigtig godt.

Lovsang kommer oftest til sin ret, når der er et ”publikum” eller en menighed, som kan deltage i sangen, så det ikke blot er et band, som spiller. ’All Sons and Daughters’ er gode til at lede lovsang, men en lille mangel sniger sig ind:
Den grad af intimitet, som var at finde på ’Season One ’ savnes. Jeg kan kun anbefale dette album, men for dem af jer, som ikke har hørt ’Season One’ er dette live-album rigtig godt, men der er endnu mere at hente på det forrige album.
Syv sange ud af tretten er fra Season One, yderligere fire stykker fra en tidligere EP, og to sange er nye.
’All Sons and Daughters’ var på en næsten umulig opgave, når de skal følge op på deres forrige album, men formår at levere et rigtig godt album, som bestemt er gensynet værd.
Torben Schmidt