FOR KVINDER
Hvad betyder pinse for dig?

Nu er det pinse, men hvad betyder pinse egentlig for den enkelte?Pinse for mig betyder Helligåndens kraft, at vi har fået Helligånden som vores talsmand. Han kan fortælle os, hvad Gud og Jesus taler om i himlen, og hvad Jesus ønsker, vi skal vide. For mig personligt oplever jeg Helligånden, når jeg beder. Så får jeg ofte en åndelig bøn, som ikke kommer fra mig selv.
Anette, Vojens

For mig betyder pinse, at Gud har ikke efterladt os alene. Han har sendt Helligånden som en hjælper og en vejleder. Det er Guds kraft til os. For mig personligt betyder det, at jeg har Helligånden. Både det at tale i tunger betyder meget for mig, og det at have Helligånden som min vejleder i hverdagen.
Birgitte, Haderslev

Pinsen minder mig om, at Gud kan gøre de samme ting gennem mig og alle kristne, som Jesus gjorde. Jesus satte mennesker fri fra djævelens herredømme på alle mulige områder. Alligevel sagde han, at det var bedre, at han gik bort! Så istedet for at én person har Helligånden, kan Helligånden nu virke gennem alle de kristne. Det er jo vildt!
Mette, Rødekro

Guds ord åbnede sig

Pinsen minder mig om min egen oplevelse af at blive fyldt med Helligånden.

En dag for mange år siden fik jeg besøg af min veninde Britta Krarup. Hun fortalte mig, at hun var blevet fyldt med Helligånden. Vi havde altid kunne tale om alt, men nu var det som om, hun havde noget, jeg ikke havde. Jeg kunne mærke en forandring i hende, og jeg havde følelsen af at være udenfor.
Derfor ønskede jeg også, at blive fyldt med Helligånden.
Så hun lagde hænderne på mig og bad for mig. Jeg mærkede umiddelbart ikke nogen forskel, men et halvårs tid senere, var jeg en aften i bøn, og pludselig blev jeg fyldt af Guds nærvær. Det føltes som varme strømme fra Himlen, og jeg begyndte at tale i tunger, mens jeg var i bøn.
Men det bedste af det hele var, at Bibelen åbnede sig på en helt ny måde. Gud åbnede sit ord, så det blev levende. Mit ynglingsvers i Bibelen er Johannesevangeliet 16:7, hvor Jesus siger, at det er bedst for os, at han går bort, så han kan sende Talsmanden til os.
Karin, Hinnerup